Tisdag 14 januari

Vi stannade på Green Island i fem dagar och mådde ganska gott. Det vart samkväm både på båten och grillning på stranden. Sen vart det en bra segling tillbaka till Falmouth för utklarering. Gamla vänner träffade vi och fick en trevlig kväll. Så styrde vi mot St Barth i frisk vind 10-15ms. Väl framme blåste det på bra även i skyddade viken så vi gjorde ett stopp på några timmar med middag och lite vila. Fram mot morgontimmarna insåg vi att det var lika bra att segla vidare till St Martin. Vi gick in i lagunen vid första broöppningen på morgonen och sedan in mot den nya bron. Den öppnade 15 minuter senare så det gick som på räls. Nu ligger vi ankrade i Nettle bay och fast det fortfarande är ganska blåsigt så ligger vi bra och tryggt här. Bil har vi fått låna så vi far runt på ön och turistar lite och fixar lite.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 14 januari

  1. Margareta & PG skriver:

    Apropå ”att fixa lite” är vi tveksamma till den förenklingen för middagen ombord ni bjöd på var mer arbetad än att fixa lite stämmer in – och rysligt gott var det! Hur som helst, det är kul att ni är här och vi ser fram mot nästa sammankomst som vi gissar blir på fredag vid St. Martin Yachtklubb och broöppningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s