Måndag 3 februari

St Martin har ett härligt klimat. Det är lagom varmt, lagom fuktigt och lagom blåsigt. Under hösten och vintern hitills har det varit väldigt blåsigt så det var skönt att komma upp hit, gå in i lagunen och ankra upp i lungt vatten. Nu kan vi sova lungt utan att någon av oss behöver vara ankarvakt. Som vanligt så har vi små projekt. Vi slipar och lackar list (ständigt pågående). Funderar och har börjat med projekt dävert. Det enklaste är ju förstås att köpa färdiga men vi testade med fyrkantsbalk. Det vart inte så bra så fortsättning följer. Nu har vi lämnat Shaddock väl förankrad i en stormboj och goda vänner som ser till henne. På St Martin var det +29 när vi lämnade. Landade i New York fyra timmar senare och där var det -9, gissa om vi frös ! Därifrån flög vi med Norwegians Dreamliner. Det var ett flygplan med bra platsutrymme och dessutom var maten bra. Riktigt bra. Nu är vi hemma i Stockholm och här har vi inte sett solen sedan vi kom hem. Några minusgrader och snö när vi landade, nu några dagar senare så är det plussgrader, skitigt och slaskigt. Men vi har träffat våra barn och barnbarn och det ser vi som höjdpunkter. Vi går i väntans tider på barnbarn nr 2, vilken dag som helst. Sen är det fullt upp med att fixa nya pass, USAvisa, id, bankkort, läkarbesök, optiker, båtprylar mm. Snart är vi tillbaka på Shaddock igen och vår resa kan fortsätta.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s