Tisdag 18 februari

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Snart är det dax för oss att ta oss tillbaka till Shaddock och lite bättre klimat. Här hemma har vi nu fått vårt barnbarn nr två. En stor pojke på 4890g och 56 cm lång. Vigo och hans stolta föräldrar mår bra och anpassar sig nu till det nya livet. Det var båtmässa i Göteborg och den kunde vi inte missa så vi tog semester några dagar och åkte dit. Sen styrde vi kosan mot Småland och vårt nybygge i Luvehult som fick en trappa upp till övervåningen snickrad av Stefan och jag fixade sista plasten över isoleringen. Så det blev några dagar av arbete igen och fika stunder med vänner. Väl i Sthlm igen så är det barnkalas, vuxen kalas, middagar och fikastunder med släkt och vänner. Som vanligt så tycker vi inte att tiden räcker till för allt vi vill göra och alla vi vill träffa. I bagaget har vi nu ny satelittelefon, dataskärm, toaslangar, gardintyg mm mm, allt är presenter till Shaddock. Det kommer att bli lite upprustning när vi kommer ner igen. Det har varit grått och disigt väder sedan vi kom hem, men nu i två dagar har solen varit framme och helt plötsligt så är allt så mycket trevligare. Vi behöver ljuset, helt klart. Måste leta fram solglasögonen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s