Söndag 2 mars

I torsdags landade vi här på St Martin efter en lång resa hit. Det vart många timmar på flygplatsen i New York. Det var väntat, men vi hade ju hoppas på lite försening från Arlanda som inte blev. Dessutom gick flygresan snabbare än beräknat. Vi landade också här på St Martin 30 minuter före utsatt tid så vår kära PG som hämtade oss satt i godan ro i soffhörnet när han fick se att vår flight redan landat. Men det tar ju lite tid innan man passerar alla kontroller så han fick ändå vänta lite på oss. Margareta hade förberett lunch åt oss när vi kom trötta och hungriga. Glada var vi för detta mottagande. Vi kördes även ut till Shaddock med allt bagage vi hade med oss. Nu har vi boat in oss igen och hunnit med fredagsdrinken på Yacht clubben med efterföljande fish and chips. Aftonen avslutades på Lagoonis med dans. Vi har dingat runt i lagunen och sett att allt är sig likt. Några ”gamla” svenska seglarvänner har vi även träffat som kommit hit upp medans vi varit borta. I dag så har våra bleka kroppar fått vara ute i solen och det syns. Stefan ska i morgon bära hatt. Det är skönt att vara tillbaka och se att Shaddock har klarat sig bra utan oss även om tillsyn funnits. Nu ska vi ”bara” fixa lite, byta lite rutor som vi fått sprickor i, fortsätta projekt dävert, få kylskåpet att funka 100, byta knapparna för solskydden på rutorna och bunkra. Sen är det dax att börja segla igen. Då är vi nog inne i april och då kommer Hjalle och Brittis tillbaka till sin stormboj som vi så snällt har fått låna av dom medans vi är här. Här har vi legat säkert och tryggt.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.