Torsdag 13 mars

Dagarna går så fort. Nu har redan ett par veckor gått sedan vi var i Sverige. Vi har äntligen fått ordning på kylen, vilket är ett måste att den fungerar. Det blev ett par turer till frostline för att fylla kylvätska mm. Numera är det ett litet projekt att ta sig från franska till holländska sidan pga den nya bron över lagunen. Man vet aldrig när den öppnar så det hände oss att vi fick ligga och snurra innan bron öppnade 1 timme sen. Många svenska båtar här, ett tag var vi ca 10 stycken. Vi har jagat glaset till våra rutor och nu gett upp här på St Martin. Vänner på Martinique har funnit det vi ska ha och det innebär att vi vänder söderut för att fixa det där nere. En ny dinge har vi investerat i, den går som ett skållat troll. I dag ska vi bunkra och fylla frysen så vi har mat ett par veckor. Lämnar Nettle Bay och boyen vi har lånat av Hjalle och Brittis för den här gången i morgon fredag. Vi går över till holländska sidan för att tanka och ut genom franska bron. Ankrar upp utanför för ett sista besök och farväl på Yacht klubben sedan några danssteg på Lagoonis innan vi på lördag seglar iväg.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s