Måndag 31 mars

I morse lastade vi vår livflotte i dingen och susade in till Le Mareng med den. Den ska nu kollas och packas om, det tar ca en vecka innan vi får hämta tillbaka den. Sen var det packning av picknick för att ta med oss på dagen ötur med bil. Martinique är en härlig grön ö med massor av odlingar. Vägarna är för det mesta bra om man håller sig till dom rödmarkerade och inte som vi då vi hamnade mitt i djungeln och fick vända och åka ganska långt tillbaka.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s