Tisdag 1 april

Tisdag 1 april

Provligger livflotten, även om vi hoppas att vi aldrig ska behöva använda den. Gott om plats för oss två. Men tänk att den är gjord för 8 personer ! Nu kollas allt samt att nödraketer, batterier mm byts ut.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 1 april

  1. PG & Margareta Nilsson skriver:

    Det var kolossalt vad ni blviit flitiga på att att höra av er, dock har väl dagens inlägg inget med det speciella datumet just i dag..? Men fortsätt gärna med fler bidrag. Och vi håller med er om att en livflotte är br att ha men hoppas den aldrig kommer att bnehövas.
    Kram
    Margareta & PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s