Onsdag 9 april

Onsdag 9 april

Vi lämnade Martinique i går tisdag och styrde mot St Lucia. Det blev en bra segling ner. La till inne i Rodney Bay Marina vid 13-tiden. Klarerade in, tvättade båten samt att vi fick fyra av våra gasolflaskor fyllda redan under eftermiddagen. På kvällen samkväm med båtarna Solit och Balance. I dag har det varit matshopping och matlagning. Skönt att ha färdiglagat i frysen för kommande segling. Fortsättning av det i morgon. Lite puts och småreparationer ska vi också göra innan avfärd. Vi har koll på väderleksprognosen för att få så bra resa som möjligt dom ca 950 nm vi ska segla.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 9 april

  1. PG & Margareta Nilsson skriver:

    Då låter det som det bär av österut nu – lyckostar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s