Tisdag 29 april

Nu har vi sett Bonairs alla vägar och kostigar. Vissa av dom knappt framkomliga med den hyrbil vi haft. Vid ett tillfälle långt inne i kaktus skogen stannade bilen helt och hållet. Inte ett liv kom ur den. Där stod vi och tänkte att här kommer ingen förbi och kan hjälpa oss. Efter mycket letande hittade vi spaken till huven och efter ytterligare letande hittade vi en lös kabel och därmed lösningen på problemet. Vi sett mycket djurliv vilket har varit roligt och spännande. Dom stora ödlorna som finns överallt gillar jag skarpt. Härliga urtidsdjur. Vi har promenerat gata upp och gata ner. Strandpromenaden fram och åter. Shaddock har legat bra vid en boj trots att det blåst friska vindar hela tiden. Nu är vi färdiga med Bonair för den här gången. Dingen ligger surrad på deck och inne är allt sjöstuvat inför morgondagens etapp som ska ta oss till Curacao. Det är inte långt dit, bara ca 25 nm och sedan ytterligare15nm upp till huvudstaden Willemstad dit vi ska. Väderprognosen säger att vi får ca 10-15m vind och den är med oss.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 29 april

  1. Annika skriver:

    Segla försiktigt och vi ser framemot bilder från Curaco

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s