Fredag 16 maj

Fredag 16 maj

Det är länge sedan som vi skrubbat seglen ordentligt. Nu är dom rena, fina och saltfria. Nedtagna och inpackade för sommaren. Vår nya dinge är också skrubbad och ligger på deck med täckning över sig. Fönsterskydd på. Tampar och skot tvättade och vissa packade och täckta. Tänk att det är så mycket att göra. Inne pågår vissa förbättringar. Gardiner tvättas, all teak torkas med vinäger. Matvaror sorteras, slänga eller spara. Skåpen torkas ur så att inga smådjur finns eller kommer.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag 16 maj

  1. Margareta & PG skriver:

    Tänk vad skönt att läsa om andras arbete…vi är i Antibes och vilar upp oss för jag PG skall också skrubba segel när vi kommer tillbaka – dock är det något mer hanterbart, 10 kvm finnjollesege! De’ ni!

  2. Gun Öhrman skriver:

    Det verkar vara ett heltidsjobb att var ute och segla. Kramar till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s