Tisdag 27 maj

Nu är natt Shaddock redo för att stå på land utan oss ett tag. Hon är tvättad både ut och invändigt. Rensad och ommöblerad. Vi är snart klara med vår packning som vi ska ha med oss hem. Det mäste består faktiskt av saker vi inte behöver ombord samt saker som kan tas hem för senare behov. Tänk vad man samlar på sig och tänk vad mycket kläder vi har som aldrig används. Lite separationsångest har vi men vi är ju snart tillbaka hos henne igen. Här på marinan kommer hon stå på ett inhägnat och bevakat område så vi är inte oroliga. Lagom till vår återkomst körs hon ner på varvet igen. Det är varmt i dag och mulet så det gör att luftfuktigheten är väldigt hög. Vi är som två svettloppor som snurrar omkring och ska göra det sista. Snart väntar välförtjänt dusch.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 27 maj

  1. Rolph skriver:

    Välkommen hem !!
    Idag har vi haft 6 grader då nordan slog till igår. Från sommarvarmt till ”skitkallt” bara på några timmar. Men värmen kommer tillbaka.
    Jag åker med HDn till Toscana nu på torsdag (med hjälp av biltåg från Hamburg). Kommer att vara där i någon vecka, men hemresan går på 2 hjul hela vägen och kan gå via Småland. Undrar om kaffehurran är påslagen runt den 10e juni i Småland?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s