Vecka 1 på curacao

Veckan som gått har vi arbetat med bottenmålning varvat med små utflykter . Det har varit att åka iväg för att bada, handla mat eller div båtgrejer. Det är varmt och svettigt så vi har tagit varje chans att komma in i luftkonditionerade affärer en stund. Humöret är på topp då arbetet flyter på bra. Men va skönt att komma i vattnet. Men väl där så upptäcker vi en läcka vid djupmätaren så nu blir det att lyfta upp oss igen så vi får kolla, reparera eller byta ut den. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s