Onsdag 8 Oktober

imageNu har vi kommit till ett läge där vi har bestämt att ta oss till Panama. Där måste vi bestämma om vi ska ut i pasific. Den som lever får se vart det bär. På bilden syns vår segling så här långt. Denna vår andra vecka här har varit fylld av arbete varvat med shopping o andra nöjen. Bottenmålningen tog mycket tid men blev väldigt bra. Nu har vi även fått ordning inne. Tvättmaskinen har fått gå dubbla skift. Otroligt nog så fungerar all elektronisk apparatur. Ett bakslag hade vi vid sjösättning då djupmätaren läckte för oss. Det vart att lyfta oss igen så vi kunde kontrollera felet. Det var avhjälpt med ny tätning. Dagarna går fort och vi jobbar inte i sverigefart utan allt sker i carribisk takt.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Onsdag 8 Oktober

 1. Margareta & PG skriver:

  Om vi får önska går ni först till Kuba och sedan till söderhavet för då får vi chansen att hälsa på två gånger…

 2. blue adventure skriver:

  Spennende 🙂 🙂

 3. Rolph skriver:

  Även här hos mig så jobbas det med båten. Den håller på att tömmas. Ojjjjj vad saker man samlar på sig på 16 säsonger. Därav resultatet på tävlingen ”Höstruset” där du Stefan var med. Men med Niklas båt.
  Idag ska jag bära ut alla madrasser. Sedan är hon tom. Bra chans till att rensa bort saker man inte visste man hade. Sedan ska hon upp och in på verkstad. Sensmoral, gör inte som jag, gå inte på grund i 6 knop. Det går inte att segla över en sten på 0.9 då man själv sticker 1.9meter. DET GÅR INTE!!
  Den sista seglatsen blev i helgen med bastu och bad i havet där det bara var 10.5 gr. Ungefär som hos er?

 4. Gun Öhrman skriver:

  Lycka till o var försiktiga. Kramar

 5. Nea skriver:

  Heeeela vägen till Bora Bora..? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s