Tisdag 21 oktober

I fredags så ansåg vi oss klara att lämna marinan. Då hade vi gjort allt som är enklare att göra nedan man ligger vid brygga. Peket svetsat, polerat o monterat. Kyl o frys fulla. Vattentank full. Vi tog sikte på Spanish water en resa på ca 4 nm. Väl där kunde vi ankra bra och ganska nära dingedocken. Hissade ner dingen och tog en tur i den stora lagunen, riktigt trevligt. På kvällen var det grill på akterdäck och vi bara njöt av att vara ute på ankring. Lördag morgon ska Stefan köra igång watermakern, och den läcker ! Alla försök att få den tät misslyckats. Ny hyrbil, ut på jakt efter reparatör eller måste vi köpa ny ? Här eller från Sverige ? Hittar en reparatör som säger sig kunna laga. Hoppas det stämmer, får se på tisdag då den ska vara klar. Själv har jag varit sängliggande under helgen med en tråkig hosta o feber och det är inte skönt här i värmen ska ni veta. Men jag överlevde det också. I natt har det regnat och åskat. Och när det regnar så vräker det ner. Ut med en kastrull och den är full i ett nafs. Om man nu vill ha en kastrul med vatten allså.image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 21 oktober

  1. Gun Öhrman skriver:

    Hej på er det är inte alltid så lätt vara sjöman. Hoppas det ordnar sig för er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s