Söndag 26 oktober

Med lite stånk och stön samt två turer till pumpreparatören så är den på plats igen och fungerar som den ska. Watermakern har fått gått på högtryck så jag har kunnat tvätta alla svettiga arbetskläder, sängkläder och linne igen. Veckan har varit ganska intensiv för att få allt att klaffa. Min förkylning har gett sig så sakteliga, bara elak hosta kvar. Energi har vi haft till att rensa och slänga en hel del som har legat i lådor o skåp sedan vi lämnade Sverige. Åtta par tofflor ! , jätte skönt att ha när det är kallt på durken. Inte som här allså där termometern sniffar på 40. Men nu ska vi vidare. I dag lite matförberedelse i form av lasagne som vi kan värma på vägen. Vi ska ju segla långt i morgon, hela dagen. Ca 70 nm. Lite pirrigt igen, med första seglingen denna sesongen. Stefan har laddat för att segla gennaker och det ser ut som om vindarna är gynnsamma för det. Här ligger shaddock på svaj i Spanish water.image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag 26 oktober

  1. blue adventure skriver:

    Herlig 🙂 🙂 Kramar fra oss på Blue 🙂

  2. Annika skriver:

    Ser fram mot nya äventyr nu när ni seglar iväg.
    Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s