Torsdag 30 oktober

Vi lämnade Spanish water och curacao tidigt måndag morgon. Havet låg nästan blankt så det blev att gå för motor i början innan vinden kom. Inte mycket vind men seglingsbar. So vred till no. Det blev en jätte fin premiärsegling. Tyvärr så han mörkret lägga sig innan vi var framme så vi fick lite svårt att hitta in bakom reven som ligger längs med hela sydsidan på ön. Vi siktade på huvudstaden orangenstad där vi visste att det fanns ankring vid flygfältet. Morgonen efter så var det dax för inkvartering. Här måste man ha båten med sig och efter lite om och men hittade vi till rätt kaj. Det fanns absolut ingen skylt eller info som sa att vi var rätt. Väl fastknytna så kom både tull och immigrationen till båten med de formulär som skulle fyllas i samt att dom åkte iväg och gjorde vad som ska göras. Vi behövde aldrig lämna båten. Efter det la vi till i marinan mitt i stan. Ingen tjusig marina som vi trott men ok. Vi gjorde staden gående. Onsdag hyrde vi bil och tog oss runt på ön. Fin ö men mycket turister. Härliga sandstränder, många hotell och dyra märkesbutiker. Stefans födelsedag firades ombord med gott grillat och ett gals rött. Nu ska vi lämna marinan och lägga oss för ankare så vi kan bada och mysa lite. Wi-fi är det som vanligt dåligt med så nu sitter vi på en bar, tar en Cola och surfar lite.image image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag 30 oktober

  1. Gun Öhrman skriver:

    Vad härligt det ser ut, nu verkar det som ni äntligen fått en välförtjänt semester. Kramar till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s