Söndag 2 november

Vi ligger ankrade nära flygplatsen just under inflygningen. Att så många plan landar här är otroligt. Tycker inte att det stör så mycket bara när dom stora jättarna ska lämna ön och drar på alla sina hästkrafter för att lyfta. I skrivande stund är vi tre båtar där. Det är en bra ankringsplats innanför revet. Det är lite småblåsigt men vi ligger bra. Dagarna fördriver vi med lite bakning, städning och bad i det 28 gradiga vattnet. Vi tar jollen in till stan eller närmsta strandbar för lite promenad och/ eller wifi tid. Troligtvis seglar vi vidare på onsdag och då mot Colombia.

image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s