Tisdag 4 november

Efter att vi klarerat ut lämnade vi Aruba vid tio tiden i morse. Lite vindfattigt men seglingsbart. Efter någon timme så fick vi bra vind i seglen och farten ökade. Delfiner besökte oss och lekte vid båten i en halvtimmes tid. Det är sällan som dom brukar stanna så länge. Det var en stor flock på säkert femtio stycken. Man blir så glad när man får möta dom här ute. Nu har solen gått ner och mörkret fallit. Månen är snart full så den ger oss ledsyn.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 4 november

 1. Margareta & PG skriver:

  Låter bekant och härligt, framförallt med delfiner som tumlar runt kring båten. Här tumlade ingenting framför bilen när vi vid 18 tiden i kväll lämnade vår trygga hamn (läs parkeringen) för att bege oss till Yacht klubben för att träffa gamla vänner som nu kommit tillbaka till St. Martin. Färden gick bra trots motvind och tidvis kraftigt regn men 45 min .senare kunde vi ”lägga till” vid bardisken på Y.C. En sundowner och allt var som förr…(alltså förrgår) Middag orkade vi inte laga efter en tidvis ansträngande resa i mörker och regn så vi gjorde sällskap med Nigel och Cecilia och åt en suverän middag på vårt favorit Thai ställe. Liksom ni hade vi hjälp av månskenet i kväll och kunde navigera hem med god säkerhet och har nu stannat inför natten vid favoritviken i Nettle Bay.
  Kram
  Margareta & PG

 2. Rolph skriver:

  Vårt enda problem här hemma i Norden är att få upp löven från marken till komposten. Båten i vinteride så mot eller medvind är inte speciellt betungande. Bilarna rena men smutsar ner sig snabbt.
  Lev väl, det gör vi.

  //Rolph o Leena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s