Tisdag 18 november

Nu känner vi oss klara med santa Marta. Vi har vandrat gata upp och gata ner. Haft jätte fint väder och riktigt skit väder. Platsen vi fick i hamnen var inte den bästa för Shaddock. När hårda vindar drog ner från bergen så var det väldigt mycket tryck på den pontonen vi låg vid. Det vart att sitta nattvakt den natten. Dagen efter flyttade vi till en längre brygga där vi kunde sätta fast oss bättre. Staden är väldigt sliten men det jobbas hårt med nya höghus mm. Det är också många uteliggare här. Tyvärr så är dom vi sett ganska unga människor. I går bröd och bullbak så vi står oss någon dag. I morgon onsdag har vi tänkt att segla vidare. Vi siktar på catagena men stannar troligen halvvägs och tar lite nattvila. Dino heter den förvirrade agenten vi har här i santa Marta, och han säger att han ska lämna dom slutliga tillstånden i kväll. Allså tillstånd att lämna här samt att anlända till catagena. Lite omständigt är det och väldigt dyr procedur. Det gäller att man inte har bråttom någonstans. Men tanken är att vi seglar i morgon för väderprognosen ser bra ut.imageimage

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s