Måndag 24 november

imageDet blev en väldigt vindfattig resa för oss. Tog natthamn i Puerto Velero som är en marina under uppbyggnad. Där kommer det att finnas marina, hotel, rum att hyra mm. Fortsatte dagen efter och ingen vind då heller. Ankrade upp i inloppet till Cartagena torsdag kväll. Efter natten tuffade vi vidare mot Cartagena stad och ankrade utanför Club Nautica på dagen. Nu har vi turistat i den gamla staden samt gått gata upp och gata ner i övrig bebyggelse. Jollen har vi tagit till hjälp för att se mer av den delen med de skyhöga höghusen. Åkt i lite kanaler och kryssat mellan hundratals pelikaner. Ett stort shoppingcenter har vi också besökt, där investerade vi i ny sovkuddar. Nu står vi i startgroparna igen. Planen är att segla till Puerto Bello i Panama.image image imageimage image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndag 24 november

  1. Margareta & PG skriver:

    Hej på er,
    Vi håller med, Cartagena är trevligt med sin gamla bebyggelse, ringmuren och det stora fortet. Säker också sade de vi talade med som tillade att skurkarna har sina familjer där medan de är ute i djungeln ”på uppdrag”. Sant eller ej, men tanken är onekligen tilltalande.

  2. Gun Öhrman skriver:

    Vad trevligt ni har. Va rädda om varandra, det finns säkert många skurkar där. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s