Tisdag 23 december

Vi tog flyget hem till Sverige för att fira jul. Hoppades på en vit jul men snön lyser med sin frånvaro. Men vi får umgås och kramas med våra nära och kära. Till er alla där ute vill vi önska en härlig jul och ett riktigt gott nytt år. Vi är tillbaka hos Shaddock den 5 januari.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 23 december

  1. Margareta & PG skriver:

    Till skillnad från er hoppas vi inte på en vit jul…utan nöjer oss med solsken, salta bad samt 26 grader i poolen. ”Kylan” på kvällarna är inte värre än att shorts och T-shirt är fullt tillräckligt. God Jul och Gott Nytt År önskar vi er.

  2. Ulla skriver:

    God Jul och ett Gott Nytt År från Ulla & Pelle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s