Måndag 12 januari 2015

Landade i Panama den 5 januari efter en onödigt lång resa. Planet från Arlanda mot New York fick mellan landa i Canada och tanka pga av den starka motvind som var. Väl i New York tog allt så lång tid så att vi missade planet till Panama City. Ombokades till ett 8 timmar senare flyg. När vi sedan sent om sider anlände till Panama så saknade vi ett  bagage. Taxi till Shelter bay marina 140 US. Lite trötta och med ingen mat i båten bestämde vi att det fick bli middag på restaurangen i marinan på kvällen. Ja då hade de slut på pommes och även potatis. Vi fick ta vad dom hade. Eftersom båten varit stängd och utrustning avstängd så innebar det naturligt vis vissa problem. Kylskåpet ville inte starta, datorer lika så. AISen ville heller inte gå. När vi så löst problemen så kvarstod att storhandla. Tog den gratis matbussen från marinan till shopping center och handlade.  Bussen tillbaka glömde bort att hämta upp oss så det vart taxi tillbaka till marinan. Det blev en ganska bra resa som vi delade med ett tyskt par. Det har blåst ganska hårt här nere hela december och även nu. Vi laddade för avfärd fredag 9e januari. Vi skulle bara ta oss tillbaka till Portobello, en resa på ca 20nm. Det blev en blöt och stånkig tur i mot sjö och motvind. Väl framme möttes vi av goda vänner. Nu har vi haft samkväm med mat och dryck i dagarna två. I morgon tisdag går vi vidare mot San Blas. Där hoppas vi att finna det fina som vi saknat här i Colombia och Panama. Sällskap får vi av Mats och Anna-Lena på Ismini.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndag 12 januari 2015

  1. Björn osh Alice skriver:

    Ha det så trevligt i San Blans

  2. Anna skriver:

    Ååå va härligt ni har det! Det var länge sedan jag var inne och tittade på vart ni är, kul att ni kommit vidare. God fortsättning och stort lycka till 🍀
    Massor med kramar till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s