Lrdag 17 januari

Efter några dagar i Portobello lämnade vi den 15e och tog oss ca 10nm till Isla Linton. En jätte fin liten vik fortfarande på Panamas fastland. Dagen efter satte vi segel tidigt på morgonen för att ta oss mot San Blas. Det blev en segling på ca 40 gr hela dagen. Väl framme på eftermiddagen ankrade vi upp vid ön Chichimi Cays. En av alla San Blas öar. Helt underbart. Vit sand, turkost vatten och gröna palmer. Efter tiden i Colombia som vi inte är så förtjusta i är vi äntligen i Paradiset. Det finns många små öar här så vi ska väl ta oss runt sakta men säkert. På ankringen i går hade vi delfiner som simmade nära oss. Stora bläckfiskar simmade runt båten. Det blåser lite men vi ligger tryggt ankrade innanför ett stort rev. Lite häftigt att få ligga ankrad mitt ute i havet vid en liten ö som vi promenerar runt på fem minuter och att sjön är alldeles lugn.

=====
This message was sent using Winlink, a free radio email system provided by the Amateur Radio Safety Foundation (www.arsfi.org) and volunteers worldwide. Replies to this message should be brief using plain text format and any attachments kept small. Use of this email system for monetary gain is strictly forbidden. See http://www.winlink.org/help for additional information.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lrdag 17 januari

  1. Mariann Backman skriver:

    Hej. Vi är avundsjuka, men känner ingen missunnsamhet 🙂 Fantastiskt att kunna följa era seglingsupplevelser. Vill oxå. Här är vi närmast insnöade. Förra dygnet kom det 60 cm, men snöskottning är bra för kroppen. Ha det gott. Hälsa Anna-Lena och Mats . Hälsningar Mariann och Ingemar (Aziza)

  2. Nea skriver:

    Dags att uppdatera lite med bilder 2015!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s