Lördag 14 februari

Det blev ett par härliga veckor i San Blas. Vi tog oss runt mellan öarna i sakta mak. Det är en konstig känsla att ligga ankrad mitt i havet. Reven skyddar både oss och dom små öarna. När maten började tryta var det dax att ta sig tillbaka till civilisationen igen. Vi gjorde ett stopp i Portobello innan vi seglade vidare till Shelter bay i colon. Dit hade vi hade beställt en drivrem till furlexen för genuan som hade gått sönder för oss. Lite strul innan vi hade det paketet i vår hand. Nu är den på plats och vi har fått lite annat gjort som är enklare för oss att göra när man ligger i marina. Nu är vi åter på gång. Nästa steg blir till Bocca del Torro som blir utklareringsställe från Panama. Tanken är att ta oss österut. Förmodligen över Cuba och Jamaica.San Blas Januari  2015 104San Blas Januari  2015 097

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 14 februari

  1. Rolph skriver:

    Vilka fina bilder ! Fortsätt att underhålla oss med text samt massor med foto. Här hemma i Djurssan har vi sol och vårvinter. Men det hinner säkert vända. Har varit i Åre en vecka med snöstorm (28m/sek på Skutan) samt därefter regn i 3 dygn, så all behövlig snö försvann med regnet o blåsten. Åker upp igen på fredag. Sedan hemma i ett par veckor för att avsluta säsongen med ytterligare två skidveckor bla. i Italien. Båten lagad och ska slutbesiktigas i veckan. Det blev en dyr historia. Tur man är försäkrad. Nu ska jag ut i vårsolen och hacka is på uppfarten. Livet i Europa…………..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s