Fredag 20 februari

Vi lämnade Shelter bay i måndags och seglade väster ut mot Bocas del Toro. En annorlunda övärld. Här är det otroligt grönt och prunkande. Efter ett dygns seglande ankrade vi upp i Laguna de Bluefield. Vi var alldeles ensamma i hela viken men det kändes tryggt. Vi köpte jätte goda bananer av barn som kom till båten i sina rangliga kanoter. Dagen efter tog vi oss upp till Bocas del Toro Town. Här finns affärer, barer, flygplats mm. Väldigt mycket stad för att vara här. Seglingen hit gick bra tills vinden dog och motorn fick ta över. Här har vi nu träffat gamla bekanta som vi stött på under seglingen i Colombia och Panama. Dom är Canadensare så vi får jobba på vår engelska. Här kommer även lite bilder från Shelter bay och till dags dato.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s