Fredag 27 Februari

Vi fortfarande kvar i Boca del Toros. Vi väntar på en bättre väderprognos som ska ta oss härifrån och mot Curacao. Vind och vågor just nu mitt i Caribiska havet är ca 20-25 knop och vågor på ca 3 meter. Vi fördriver tiden med små utflyckter,bättringar och lagningar . Stefan har besökt lokala tandläkaren och där fick han en rotfyllning gjord. Trevlig helg till alla.

=====
This message was sent using Winlink, a free radio email system provided by the Amateur Radio Safety Foundation and volunteers worldwide. Replies to this message should be brief using plain text format and any attachments kept small. Commercial use or use of this email system for monetary gain is strictly forbidden. See http://www.winlink.org/help for additional information.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s