Fredag 6 mars

Ännu en vecka har gått här i Boca del Tores. Vi ligger för ankare utan för Bocas marina och har det inte så dåligt. Denna vecka har vi putsat, tvättat, bakat lite extra, återbesök hos tandläkare, lagat mat till frysen så vi är klara att ge oss i väg. Väderprognosen för oss ser inte så bra ut tyvärr. Vi kommer norr ut, förhoppningsvis mot Jamaika men sen ska vi ju ner mot Curacao och det blåser på ganska hårt där ute på Caribiska havet och med det kommer höga vågor. Vi bidar vår tid lite till innan vi lämnar. Här inne i övärden är det precis tvärt om, i stort sett vindstilla. Bara när dagens obligatoriska regnskuren kommer så blåser det till lite. Bocas del toro 098

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag 6 mars

  1. Annika skriver:

    Ni är kloka som små ugglor. Att ni bidar er tid, så att det blir en trevlig seglats.
    Kram syrran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s