Torsdag 19 mars

Vi tog oss till slut i väg från Boca del Toros efter lite krångel. Ett hål  i ett rör i elverket gjorde att vi fick en massa vatten under motorn. Detta pumpades ut och motorn fick rengöras. Röret visade sig vara gjort i aluminium och hade frätts hål i. Detta gjorde att vi beslutade oss för att gå tillbaka till Shelter bay och få ett sådant rör tillverkat i rostfritt. Och som alltid så tar det fler dagar än dom säger. Vi turistade i Colone och gick på jakt efter andra saker som vi vill ha och behöver ha i reserv. Vissa saker hittade vi andra inte. Nu med nytt rör är vi på gång igen. Lämnade Shelter bay i går onsdag och seglade till Portobello. Där vart vi mottagna med middagen klar av Sylvia och Arne som ligger här med sin båt  sedan många månader. Det vart en trevlig kväll. Vi saknar också att få prata svenska så det vart ett riktigt tjatter på oss. I dag har vi tvättat, bakat, fixat loggen som sätter sig fast så fort vi är stilla mer än några dagar, försökt att klarera ut från landet Panama. Dom jobbar nog halvtid eller något och i morgon så är det en lokal helgdag här i Portobello, lördag söndag stängt. Vi var välkomna tillbaka på måndag. Planen är att vi seglar vidare i morgon till Isla Linton eller San Blas. Sista chansen för utklarering har vi i San Blas så det löser sig.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s