Onsdag 25 mars

Avresan från Portobello vart försenad med ett dygn pga en läckande kompressor till kyl o frys. Stefan fick ta lokalbussen in till colone för inköp av ny del. Det vart bullbak och ytterligare en trevlig kväll med Sylvia och Arne innan vi lättade ankare på lördag morgon och seglade upp till chichime i San Blas. Skönt med bad och stilla gung. Utklarering gjorde vi i Porvenir, själva huvudön i San Blas. Det blev en dyr historia, ca 1000 kronor ville Kuna indianerna ha. Måndag morgon startade vi mot Cartagena. Vi hade ingen vind de första timmarna, bra vind sedan samt hela natten. När vi närmade oss Columbias kust ökade vinden och vågorna ganska rejält. Vi svängde in mot Cartagena när klockan var 16.30 och hann att ankra innan det blev mörkt. Nu ligger vi i startgroparna och kollar vädret framöver. Nästa etapp siktar vi mot Santa Marta.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s