Onsdag 1 april

image imageNEfter ett par nätter i Catagena så tog vi upp ankaret i gryningen och tuffade ut genom det smala sundet och styrde mot Santa Marta. Men som vi misstänkte ökade både vind och vågor till vår nackdel. Vi visste från vår tidigare resa här att det finns en halvklar marina halvvägs så vi gick in där. Puerto Velero är ett stort projekt med brygganläggning, hotel och semesterbostäder. Det blev tre nätter där innan vi gick vidare. Startade 04,30 på morgonen för att möta hög sjö så vi vände om och åt frukost i lugn o ro i marinan. När klockan var 06,00 lade sig vinden och vi laddade om. Motvind, motsjö och motström gjorde inte resan bekväm. 18,30 gled vi in i Santa Marta marina. Nu har vi i ett par dagar städat, torkat, tätat, tvättat, bytt olja och tvättat motor och fixat med en spänningsomvandlare till kyl och frys som gått sönder. Vi ska också fira lite påsk med obligatorisk Janssons frestelse, ägg och sill. Glad Påsk till er alla !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Onsdag 1 april

 1. Annika skriver:

  Glad påsk på er. Idag snöar det, inte kul. Det är riktigt aprilväder.
  Jag har fått en hosta som gör att jag sover illa om nätterna. Så det är faktiskt lite synd om mig.
  Annars laddar jag för resan till Blåkulla.
  Kram till er

 2. Gun Öhrman skriver:

  Glad Påsk på er båda. Det är kul att få se så fina bilder på er. Kramar

 3. afsailing skriver:

  Många hälsningar från aprilvädret i Österskär! Må så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s