Torsdag 25 juni.

Vi lämnade Colombia och Santa Marta i april med flyg till Sverige efter att ha insett det omöjliga att ta oss vidare mot Curacao. Dels pga av väderförhållanden och dels för att jag Pia inte har varit helt ok under en längre tid. Stefan med en kamrat åkte ner till båten under maj månad för att segla den sista sträckan till Curacao men det slutade med att båten nu ligger i Shelter Bay, Panama. Jag har under samma tid varit på en mängd läkarundersökningar och är nu påväg att återfå ork och motivation igen. Vi har passat på att träffa våra underbara barn och barnbarn. Nu pågår fortsatt bygge i Småland. Vädret som ni vet har ju inte varit någon höjdare så vi är glada att vi har jobb att göra inne. Vi kommer att pendla mellan Stockholm och Småland en del under sommaren. Sen ser vi fram mot en ny och spännande seglings- sesong till hösten. Vi inser att det blir norrut från Panama för att sedan ta oss tillbaka till karibiska övärlden igen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag 25 juni.

  1. Gun Öhrman skriver:

    Vad roligt Pia att du mår bättre. Ha det gott Kramar till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s