Lördag 12 september

Vi är nu tillbaka i Sverige sedan en dryg vecka. Sista veckan i Panama var det elproblem som stod för underhållningen. Flera ”elektriker” försökte lösa dom kvarstående problemen med generatorerna. Nu tror vi att vi har lösningen med oss nästa gång vi åker ner. Här hemma har vi firat Stefans Mamma som fyllt år. Kommit ett steg längre i Småland. Haft läkar och tandläkarbesök. Nu i helgen får Stefan äntligen ut och segla. Det är höstens Gubbsegling som går av stapeln. Jag leker med barnbarn, träffar barn, min mamma och goda vänner. Packar och planerar inför nästa smålandsresa.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s