Fredag 23 oktober

Nu börjar det att dra ihop sig för kommande seglingssesong. Har varit en lång Sverigesommar i år. Vi har jobbat på i Småland , varit i Stockholm och arbetat , bröllop i Spanien samt en vända ner till Panama för att fixa det läkage vi hade förra sesongen. Nu ska vi avsluta här med att fira Stefans 60 års dag. Det tänker vi göra med våra nära och kära med mat och dryck. Alltid lika roligt att komma hem och träffa de våra. Barnbarnen växer så det knakar och tack o lov för mail och Skype så vi kan hålla kontakt och även se dom under tiden vi är borta. Vår plan nu är att få i ordning på båten, bunkra upp och så snart  väderprognosen är gynnsam styra mot Karibien igen. Vi håller så mycket österut vi kan. Troligen blir det ändå via Jamaica , Cuba, Dominikanska republiken och sedan Sant Martin. Just nu längtar vi till båten och värmen igen. Börjar bli ganska kallt här hemma nu. Vi gör som flyttfåglarna som vi ser börjar gruppera sig inför flytten söderut. Sen återkommer dom och vi till sommaren igen.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag 23 oktober

  1. Gun Öhrman skriver:

    Hoppas vi hinner ses en stund Pia innan avfärden.

  2. affe304fred skriver:

    Tjena. När kommer ni vara kring Cuba? Vänligen, Alfred och Tove.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s