Lördag 31 oktober

Nu börjar det dra ihop sig. Snart färdigpackade för avfärden till Shaddock i Panama . Denna sommar har varit lång här hemma men nu är det dax för segling igen. Vi landar på måndag den 2 november där nere och då startar förberedelserna. Rapporterna där ifrån säger att hon klarar fukten och värmen bra. Så vi ska städa in oss, sätta segel, montera tillbaka allt vi plockat ner samt fylla på skåp,frys o kyl med mat. Vi hoppas att få gynnsam väderprognos så att vi kan lämna Shelter Bay efter någon vecka. Planen är då att segla norrut mot mot Jamaica .

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag 31 oktober

  1. Pia skriver:

    Härligt att höra! Ha det så gott i värmen

  2. Alice och Björn skriver:

    Vad trevligt att ni är på gång. Vi svettas mycket på Curacao Marina. I mitten av denna vecka hoppas vi att vi seglar mot Bonaire. Om allt går enligt planerna kommer vi till Jamaica dagarna före Jul. Det vore kul om tiden passar för er och vi kunde träffas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s