Torsdag 6 november 

Vår resa startade tidigt måndag 2 november. Väl på Arlanda efter incheckning och besked om att planet till Amsterdam var försenat och senare inställt så kunde vi inte nå vår flight mot Panama. Efter att ha köat länge för ombokning slutade det med att vi fick åka tillbaka hem. Nästa avresa blev onsdag 6 november och då via Paris. Lite lång väntan där men ingen försening i allafall. Sedan taxi till Shelter Bay som tar ca 2,5 timme. Shaddock har klarat sig bra utan oss. Avfuktaren har jobbat bra. Nu är hon tvättad utvändigt. Vi har fått upp seglen på däck, livboj o livlina på plats. Städning pågår. Dagen i dag startade med avfärd 08.00 mot Colone och mataffären Ray för bunkring. Där kände dom igen oss ! Elen på bryggan lurade oss att tro att vi hade något elfel i båten. Efter mycket jobb, tid och svett blev vi av med det problemet. Det är varmt och fuktigt så det tar lite tid att anpassa sig. Det har också varit helgdag här denna vecka och det innebär att inget fungerar riktigt. Dom tar hela veckan som helgdag. Mini market på marinan hade öppet i går 12.00-13.00 och den var i stort sätt tom på mat. Så då fick vi lyxa lite och äta på marinans restaurang. Men i dag är det som vanligt igen, tack o lov.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s