Söndag 29 november

God advent alla vänner.

Vi lämnade Shelter Bay på tisdagen i ösregn. Tog oss till portobello och ankrade upp. Där var vattnet som gröt pga floderna som mynnar där och för med sig mycket skit nu när det regnat så mycket. Vi fyllde våra två resterande gasolflaskor, gjorde lite shopping, lite extra diesel och dingebensin innan vi lämnade viken och styrde mot Linton. Här är det helt underbart att vara. Vi har ankrat upp i lä av ön. Nu har vi fyllt upp färskvattentanken, lagat lite mer mat och bakat lite. Sedan har va bara varit också. Djurlivet här är så härligt. Pelikaner i massor, små  skölpaddor och sist men inte minst så är det ett par apor som håller show på ön intill oss. Vi trivs faktiskt väldigt bra här men nu måste vi vidare. Tanken är att i morgon måndag så styr vi österut, ja jag vet att vi nu har ändrat oss igen. Men väderprognosen säger att det blir bästa vägen just nu. Vi är laddade och klara för avfärd. 

    
 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 29 november

  1. Gun Öhrman skriver:

    Ni ser ut att ha det bra. Fina bilder är alltid välkommet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s