Onsdag 9 december

Vi är kvar i Catagena. Vädret här är bara bra med svaga vindar. Vi ligger ankrade vid club nautico, väldigt centralt. Prognoserna för oss att gå vidare har inte sett så bra ut, så nu har vi bestämt att ta lite paus och bara gilla läget. Kanske plocka fram adventsljusstaken ? Vi små pysslar lite och försöker att bara vara. Stefan har lite spring i benen förstås och härom dagen när han var ute med dingen hittade han en svensk båt, stulen i Sverige 2005. Jag har fått uppsöka det lokala sjukhuset här och fått antibiotika, värktabletter och vitaminer mot en gräslig urinvägsinflamation. Inte kul i denna värme ska ni veta. Men nu är jag bättre. 

   

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 9 december

 1. Annika skriver:

  Hej,
  Vilken fin bild. Solnedgång i ett varmt land är ju underbart.
  Hoppas att ni har tillgång till internet lite då och då så att vi kan höras på Skype.
  Vad händer med den hittade stulna båten?

  Kram syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s