Lördag 12 december

Dagarna går här med div pyssel. Kläder som ska lagas. Sittbrädan i dingen har vittrat sönder så det blev nytt överdrag i sanbrella. Ingångluckan i båten har fått nytt block och lina. Batterikablarna renskrapade från korrition. När vi tyckte vi varit duktiga gick propellern på dingen sönder. Här finns inte ny att köpa så till sist hittade vi en man som kunde byta bussningen. Inklareringen drar ut på tiden. I går torsdag var det inspektion på båten av tullen och dom pappren ska skrivas under och det ska göras nu på måndag ! Inspektionen bestod i att dom skulle se numret på motorn….som ändå inte syns. Samt att vi hade en svensk flagga. Inspektören var en ung kille som var lite orolig pga att han inte var simkunnig.

   
   

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s