Onsdag 30 december

Dagar och veckor går så fort. Nu har vi varit här i Catagena i tre veckor. Det är dax att röra på oss för väderprognosen ser lovande ut de närmaste dagarna. Vi har hela tiden legat ankrade utanför club nautico och där gungar det ordentligt pga alla motorbåtar med musik på högsta volym som susar omkring. Vi förstår inte riktigt vart alla är på väg. De dagar som kryssningsfartyg är här gör dom förmodligen allt för att ragga kunder för en tur på sjön eller ett besök på Isla rosario. Men nu ska vi lämna och ta oss längs kusten en bit innan vi styr norrut. Gott slut och gott nytt år till er alla. 

    
 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Onsdag 30 december

 1. Annika skriver:

  Gott nytt år
  Segla försiktigt.
  Kram Annika.o Lasse

 2. Gun Öhrman skriver:

  Detsamma till er.

 3. Anna skriver:

  gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s