Tisdag 5 januari 2016

Vi firade in det nya året 2016 i Catagena. Dagen efter så packade vi ihop och gjorde oss startklara för avfärd. Lämnade Cartagena i gryningen den 2 och satte kurs längs colombians kust där det enligt prognosen skulle blåsa 7-10 meter. Facit blev att vi fick 15 meter i nosen och med byar upp mot 20. Det blev igen en väldigt blöt resa till Puerto Velero där vi gick in i hamn. Väl fastknutna där och saltvattensanerade fortsatte vi att bevaka väderprognosen som bara blir värre och värre. Nu ligger vi här och ser ingen öppning i blåseländet. Vi passar på att rensa ut kasserade och förbrukade saker. Och att ha lite allmän båtvård. Vinden är stadigt runt 10 meter men vi ligger tryggt vid bryggan. 

     

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 5 januari 2016

  1. Margareta & PG skriver:

    Tack för uppdatering. Då är det betydligt lugnare här på St .Martin. T.om. Christmas Winds har upphört. PG och Margareta

  2. Annika skriver:

    Slutar det aldrig att blåsa där ni är? Man kan ju tycka att det har blåst klart snart. 💨🌊
    Kram Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s