Tisdag 19 januari

Efter mycket vånda beslutade vi att lämna båten och åka hem för div läkarbesök mm. Så vi lämnade Puerto Velero, Colombia och 30-35 graders värme för att landa hemma på Arlanda där termometer stod på -9 och det blåste snålt . Båten seglas nu tillbaka till Karibien av två vana seglare medans vi är hemma och kurerar. Stefans hälsena är inte ok men får nu den hjälp som behövs. Nytt läkarbesök i veckan kommer att tala om hans fortsatta behandling/operation. Vi passar på att komplettera lite reservdelar som är svåra eller omöjliga att få tag på där nere. Och förstås träffa alla nära och kära.

   

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 19 januari

  1. PG o Margareta skriver:

    Det verkar som båten kommer hit före er? När får Stefan resa för läkaren? Efter tidigare operation för flera år sedan fick jag inte resa på ett tag på grund av risk för blodpropp och fick lära mig ge mig själv en sådan spruta före, under och efter resan. Men en viking som Stefan tvekar knappast för det…?

  2. Nea skriver:

    Det är väldigt dåligt med text/BILDER här 🙂 Kram och GLAD PÅSK!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s