Tisdag 14 juni 2016

Tystnaden här på hemsidan beror på att vi har haft en jobbig vår med sjukdomar och diverse strul med båten. Vi har varit ett par veckor på Dominikanska republiken sedan ett tag på Porto Rico. Culebra och st Thomas i US Vigin Island var två riktiga pärlor. Där mötte vi också seglarvänner som vi inte sett på över två år. Riktigt trevligt att spendera lite tid med dom. Därifrån till st Martin är det ca 100nm och det blev motorgång hela vägen i bleke och det tillhör inte vanligheten här där det alltid blåser ostligt. På st Martin känner vi oss numera som hemma. Allt var sig likt fast vi inte varit här på två år. Även här träffade vi på gamla vänner som vi hade trevliga dagar och kvällar med. Många har st Martin som avstamp innan det bär över Atlanten hemåt igen. Shaddock har legat i Simpson Bay marina medans vi varit i Sverige och kurerar. Nu är vi tillbaka och gör oss och henne klar för segling söderut. Orkansäsongen drar igång nu och då vill vi komma iväg. Än så länge syns inga orkaner här men vi vill inte chansa. Annars är vädret bra och vi trivs bra när vi kan gå i shorts igen. Varmt är det men eftersom det blåser så är det behagligt. 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 14 juni 2016

  1. Gun Öhrman skriver:

    Vad trevligt ni har. Ha en trevlig fortsättning.

  2. blue adventure skriver:

    Hei på dere 😀 Vi seilervtil Trinidad, men møter dere på Martinique til høsten 😎😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s