Lördag 25 juni

För en vecka sedan lämnade vi st Martin och seglade till den gamla svenskön St Barth. Där stannade vi tre nätter och bara njöt av att känna oss fria. Ett besök inne i stan Gustavia han vi också med. Nästa stopp blev ön Nevis där vi stannade två nätter och njöt efter en ganska hård seglats. Midsommarafton firade vi på Guadeloupe i Deshaies. Ni som sett tv serien Mord i Paradiset ska veta att det var där den spelades in. Byn var ganska stängd nu i lågsäsong, inte ens inklareringen var öppen. Vidare har vi tagit oss nu till ögruppen Iles des saintes. Här ligger vi vid en boj och den fick vi betala 11 euro för. Vädret är ganska tråkigt, mulet och disigt. Men vi klagar inte för det är varmt och skönt och nu när vi seglar nästan varje dag så ser vi fram mot att det ska regna så att det sköljer båten fri från saltvatten. Det är många fler båtar ute och seglar än vi förväntat oss. Trevligt att inte vara så ensamma som vi varit tidigare när vi seglat i lågsäsong. I kväll blir det grillat till middag då det mojnat rätt bra. Det är inte alltid som vi har den turen. Bilder kommer senare

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s