Tisdag 28 juni


Vi lämnade ögruppen och fick en väldigt fin segling till Dominica, så fin att vi fortsatte förbi och styrde vidare mot Martinique. Stannade över natten på ankare i huvudstaden Forte Frace innan vi tog sista biten ner till Le Mareng. Det är några år sedan vi var här men det är sig likt. Nu har vi kollat upp hamnplats mm. I dag tuffade vi ut till den fina viken Sant Anne. Här har vi fyllt vattentankarna, tvättat både båten och kläder. Ett dopp blev det också fast det”bara” är 28 grader här. Nu ska vi fixa och förbereda Shaddock på sommarförvaringen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s