Onsdag 12 oktober

Nu ligger Shaddock på land. Vi valde den nya marinan Clark Court som fortfarande är under uppbyggnad. Fastspänd i fyra stora betongblock och gott om stöttor ligger hon tryggt. Där kunde dom lyfta oss innan orkanen skulle nå fram. Vi lyftets upp på tisdagen och orkanen skulle nå oss på onsdagen så det kändes väldigt bra. Orkanen gick en nordligare bana än tidigare förutspåtts så vi fick bara regn och lite blåst. Efter den anspänningen var det skönt att andas ut. Vi gjorde Shaddock klar för landstående en längre tid. Packade ihop oss och lämnade värmen på Grenada för kylan här hemma. Nu i Sverige för att först och främst se till att Stefan får ordning på sina onda knän. 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s