Måndag 30 januari

Efter en väääldigt lång tid är vi nu tillbaka på Shaddock. Hon har legat tryggt på land här på Clarks Court marina på Grenada. Stefan har opererat båda sina knän för dryga tre månader sedan och har nu kommit så långt med sin rehab att vi kunde åka ner hit. Det går väldigt bra , trots att det är mycket klättrande på stege eftersom båten står på land. Men det går bra. Vi jobbar nu på med allt som ska göras förstås och tyvärr har gasreglaget på pedistalen gått sönder men nu är nytt beställt och vi väntar på leverans från Sverige med det. Botten är målad. Ny vattenpump installerad. Div stuvfack fixade och nymålade. Ett ständigt tvättande blir det, sanden yr. Vädret är förstås bara bra, lagom varmt med ljumma vindar som smeker oss. Vantar och tjockjackan lämnade vi hemma för här är det bara shorts och Linne som gäller. Temperaturen håller sig stadigt på 28-30 grader. Vi hoppas nu att vårt paket kommer snart så att vi kan komma i vattnet. Hoppas på om en vecka eller så. Vi klagar inte men det är mycket skönare att ligga på svaj och kunna ta ett dopp från båten när man känner för det. Sedan ska vi segla norr över så sakteliga.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s