Torsdag 16 februari

Tiden går fort när man har roligt. Nu har vi varit här i tre veckor. Vi har gjort massor förstås. Varit runt på ön och turistat varvat med båtarbete. Vi väntade paket från Sverige med reservdel vi behöver och det anlände efter en vecka och då visades det att det var felskickat från Sverige. Ny försändelse skickades till oss med express vilket tog 10 dagar, glada tog vi oss till flygplatsen för att kvittera ut den….. delarna var trasiga ! Ja vad gör vi nu ? Tur i oturen så vet vi att det kommer gamla seglarvänner ner hit på semester till helgen. Med mycket god hjälp hemifrån så får vi nog våra saker hit med dom. Det ordnar sig nog till slut. I dag har vi sjösatt och med hjälp av bogserbåt lagt oss vid brygga i marinan. Nu slipper vi sanden som yrt runt oss och kyl o frys får friskt vatten att kyla med. Vi har inte rullat tummarna under väntetiden, ratten har slipats o lackats ett par gånger, ingången har slipats o lackats, div småskador är fixade, ny gasollucka är på plats, nya slangar monterade, kopplingar utbytta mm mm. Samt att alla stuvfack är genomgångna, rensade, sorterade. Durkar som kärvat är fixade. Ja som ni förstår så har vi inte legat på latsidan. Men Clark Court Marina ligger lite avsides så det finns inte så mycket annat att göra än att fixa med båten. Vi har haft besök av seglare vi träffat tidigare år så vi fått prata gamla minnen. Nu när vi kommit i sjön så kan vi sätta upp våra segel och göra oss startklara. Bara vi får vårt startreglage och det blir monterat så är det snart dax för avfärd. 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Torsdag 16 februari

  1. Gun Öhrman skriver:

    Fina bilder hoppas att allt går vägen så ni kommer iväg. Ha det så bra med er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s