Söndag 26 februari

Nu har det gått en vecka sedan vi monterade gasreglaget som var vårt stora problem i Clarkes Court. Första leveransen var fel, andra hade lyckats gå sönder på vägen men tredje försöket levererades helt och med god hand av Käte och Jan. Det är vi väldigt tacksamma för. Vi hämtade upp dom och reglaget på flygplatsen för att vara på säkra sidan. Monteringen tog två timmar och sedan lämnade vi marinan. Vi seglade runt hörnet till St Georgs där vi hade en trevlig middag med leverantörerna på söndag kvällen. Tanken vi hade var att ligga i marinan för att spola bort all sand från båten som vi samlat på oss från Clarkes Court och att tvätta några maskiner innan avfärd. Då kommer Alice och Björn på Lady Mys inseglande och vi blir kvar ett dygn till. Vår första etapp tar oss till Mayreau där vi ankrade på östra sidan pga av att det blåste västlig vind vilket inte är så vanligt här. Och vi kunde äntligen bada i havet igen. +28 underbart ! Nästa etapp var till Bequia där vi stannade över natten och sedan 66 nm segling upp till St Lucia. Ankrade i Rodney Bay i mörker. Belönade oss med gratte och grillat innan vi vaggades till sömn. Nu ligger vi inne i marinan. Dingen har för första gången på länge kommit i vattnet. I går var vi till stora mataffären och kunde fylla både kyl och frys. Wi-FI fungerar ganska bra så vi kunde prata FaceTime med dom där hemma utan problem. Vi känner att vi är tillbaka i civilisationen nu. Stannar ett par dagar innan vi seglar vidare till Martinique.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s