Onsdag 13 december

Vi har nu varit hemma i Sverige i fem månader efter vår sju år långa resa. Det har varit många blandade känslor att komma hem. Segling har inte tagit slut bara tagit en paus. Nu står Shaddock på land för att få lite rehab och vi ska göra lite ändringar, förbättringar och ge henne allmän uppfräschning. Det får ta den tid det tar för det viktiga är att göra det som vi tycker hon och vi behöver. Tvättmaskinen behöver bytas ut, kylsystemet till kyl o frys ändras, ny huvudmotor, rostfria arbeten, dävertar och vi ska bygga fast spryhood i någon form. Idéerna är många och ändras hela tiden. Lite ledigt tar vi oss bl.a. Var vi ner till Las Palmas för att se när årets ARC startade mot St Lucia i caribien. Vi mötte seglare som bor där i marinan permanent. Både sådana vi träffat i caribien och såna som var kvar sedan vi var i LP. Lika trevligt som vanligt. Man kände förväntningar på de avseglande. Och naturligtvis fick vi lite sol och värme. Här hemma är det ju långkalsonger och tjocktröjor på. Men nu får vi fira jul med föräldrar, barn och barnbarn. Och hur det än är så är det fint med vinter, om nu snön får ligga kvar…

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 13 december

  1. Gun Öhrman skriver:

    Mycket arbete och planer har ni och det är bra, Kramar till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s