Onsdag 11 september 2019

Har nu varit på resande fot i fem veckor. Ett av våra mål var att stanna hos Riggarna på Nya Varvet i Göteborg för en ordentlig genomgång av riggen. Den genomfördes till vår fulla belåtenhet av trevliga och kunniga killar. Nu känner vi oss trygga med att segla många sjömil till. Vidare besökte vi mässan i Marsstrand, inte mycket segelbåtar dock. Därefter vände vi söderut och hamnade på Öckerö. En trevlig ö med en mysig hamn. Där träffade vi flera trevliga människor och blev kvar där i två veckor med avbrott för en Stockholms visit. Nästa stopp är Vrångö där vi nu ligger och det blåser hårt. Allt väl ombord. Bilder från västkusten.

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s